.

Το εξειδικευμένο κέντρο ξένων γλωσσών Γιαννικάκη ιδρύθηκε το 1998 από την Γιαννικάκη Ευγενία πτυχιούχο Φιλολογίας του Πανεπιστήμιου της Ρώμης ''La Sapienza'' ,κατόχου Master στην Σχολική Ψυχολογία και τον Ηλιάδη Σταύρο επίσης πτυχιούχο Φιλολογίας του Πανεπιστήμιου της Ρώμης ''La Sapienza'' και κατόχου Master στην Σχολική Ψυχολογία.

Η εξειδίκευση του Κ.Ξ.Γ. Γιαννικάκη στην Ιταλική και Ισπανική γλώσσα, η παροχή σπουδών επιπέδου, οι επιτυχίες μας στα Α.Ε.Ι Ιταλίας και Ισπανίας, τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο καθώς επίσης και στα διπλώματα γλωσσομάθειας στην Ιταλική και Ισπανική γλώσσα, μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό και αγάπη για αυτό που κάνουμε.

Τόσο οι καθηγητές μας, όσο και η Διεύθυνση και οι συνεργάτες της, διαθέτουμε ακαδημαϊκή και επαγγελματική εμπειρία στο εξωτερικό, παρακολουθούμε τις εξελίξεις διεθνώς, ενημερωνόμαστε και παρακολουθούμε συνεχώς σεμινάρια νέων μεθόδων διδασκαλίας, με σκοπό το βέλτιστο εκπαιδευτικό αποτέλεσμα. Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών μας, δεν θα έρθετε μονάχα για να πετύχετε στις εξετάσεις κάποιου δίπλωματος. Θα κερδίσετε πολλά περισσότερα όπως την ουσιαστική εκμάθηση της ξένης γλώσσας, και τη γνωριμία με την κουλτούρα της.

Η Φιλοσοφία μας

Στοχεύουμε στη λειτουργική γνώση της γλώσσας και την επικοινωνία. Μέσα από τη διδασκαλία μας, ο σπουδαστής ενθαρρύνεται να συμμετέχει σε συζητήσεις ώστε να επιλύει τυχόν προβλήματα επικοινωνίας, με αποτέλεσμα να διατυπώνει ολοκληρωμένα και σύνθετα μηνύματα.
Με τον τρόπο αυτό οι σπουδαστές μας εμπεδώνουν το λεξιλόγιο, τις γλωσσικές εκφράσεις και τα γραμματικά, συντακτικά φαινόμενα και καταφέρνουν να εκφέρουν λόγο με νόημα. Έτσι μπορούν να προβαίνουν σε λεκτικές πράξεις με επικοινωνιακές αξίες, αποκτώντας βάσεις και εφόδια που τους βοηθούν να διαπρέπουν στα καλύτερα πανεπιστήμια παγκοσμίως.

Η φιλοσοφία μας οδηγεί στη γνώση σε βάθος και όσα μαθαίνουμε από τις εμπειρίες προηγουμένων ετών, φροντίζουμε να τα μετατρέπουμε σε περαιτέρω βελτιώσεις και καινοτομίες για τις επόμενες χρονιές, τις οποίες οι σπουδαστές μας παρατηρούν καθημερινά.

giannikaki-profil-ispanika-italika